آرشیو تگ غیرفعال کردن مرحله دوم ورود به جیمیل

چگونه مرحله دوم جیمیل را فعال یا غیرفعال کنیم؟

قبل از شروع هر چیزی باید بگم که غیرفعال کردن مرحله دوم به هیچ وجه توصیه نمی‌شود و تنها برای استفاده‌های خاص این آموزش مختصر رو می‎‌دهیم. در جیمیل، اینستاگرام و خیلی از اکانت‌های اجتماعی که حتماً دیده‌اید ورود دو مرحله‌ای رو برای اکانت شما فراهم می‌کنند به این صورت که به محض ورود با رمز خود به اکانت، مجدداً پیامکی حاوی کد امنیتی ورود برای شما نیز ارسال می‌شود که پس از وارد نمودن این کد اکانت شما لاگین می‌شود.

مزایایی که در این نوع ورود وجود دارد این است که یه لایه امنیتی اضافه و قدرتمند برای اکانت شما قرار می‌دهد و خیال شما رو از شر هکرها راحت می‌کند به این منظور که حتی اگر کسی رمز شما رو هم بداند کافی نیست و باز کاری از دستش بر نمی‌آید.

بنابراین توصیه می‌کنم که اگر این ویژگی مهم برای اکانت جیمیل شما غیرفعال است حتماً و حتماً فعال کنید که در ادامه آموزش نحوه فعال‌ کردنش نیز با شما خواهیم بود.

منتشر شده توسط مهدی بهزادی در ۱۶ تیر ۱۳۹۵
تاپیک: اینترنت | ۱۶۴ نظر