اینترنت

تنظیم تاریخ انقضا برای لینک فایل‌های اشتراکی گوگل درایو

زمانی که شما یه فایل و یا پوشه‌ای رو با دیگران به اشتراک می‌گذارید لینک به اشتراک گذاشته برای همیشه آزاد است و آن کاربر هر وقت بخواهد می‌تواند دسترسی داشته و یا آن لینک رو با بقیه و بدون اینکه در جریان ماجرا باشید به اشتراک بگذارد و دست به دست بچرخد مگر اینکه شما به طور دستی دسترسی به فایل رو مجدداً محدود کنید تا هر کسی دسترسی نداشته باشد ولی این کار هم خسته کننده‌اس و هم وقت‌گیر.

فرض کنید موقعیتی برای شما پیش می‌آید که فایلی رو می‌خواهید موقتاً برای یه روز برای دوست‌تون به اشتراک بگذارید ولی بعد از مدتی فراموش می‌کنید که دسترسی به آن فایل آزاد است و ممکن است برای همیشه آزاد بماند.

گوگل درایو امکان انقضای خودکار فایل‌ها و پوشه‌ها رو دارد ولی این قابلیت تنها برای اکانت‌های کاری و تجاری وجود دارد و برای کاربران عادی چنین گزینه‌ای وجود ندارد؛ البته جای نگرانی نیست، در ادامه با ما باشید.